У Київському райсуді Одеси виявили з вогнепальним пораненням голови військовослужбовця конвойного батальйону Національної гвардії України. Наразі повідомляється, що хлопця вже прооперували.

Про це повідомляє Південне оперативно-територіальне об'єднання Нацгвардії у Facebook.

#Офіційно Під час несення служби в Київському районному суді міста Одеси, особовий склад, який знаходився у вартовому...

Geplaatst door Південне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України op Maandag 29 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Відомо, що 20-річний юнак був відправдений до МКЛ №10 у Малиновському районі Одеси. Постраждалий перебуває в реанімації.

15 травня солдат був призваний на службу з Тернополя. В день інциденту, 29 липня, він поступив на неї з табельною зброєю – пістолетом Макарова. У той же час, невідомо з якої зброї був зроблений постріл.

У прес-службі Нацгвардії також зазначили, що нарікань до нацгвардейцу по службі з боку старших за званням не було. Крім того, в день пострілу з ним спілкувався психолог і "відхилень не помітив".

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.