Отже, 29 липня, метеорологи обіцяють, що похмурий ранок в Одесі заміниться ясним днем, але ввечері небо знову затягнеться хмарами.

День мине без опадів. Температура повітря становитиме від +21 до +34.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схід сонця можна побачити о 05:33, а захід - 20:34. 29 липня відзначається день священномученика Афіногена, єпископа Підахвійського. З цього дня ночі стають холоднішими, спека спадає.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У минулі часи помітили, якщо верес зацвів, значить липень уступає місце серпню. Також народ примітив, що на Афіногена пташки задумуються (замовкають).

Нагадуємо, що сьогодні у західних та східних областях очікуються дощі, можливо — з грозами. На іншій території України встановиться прохолодна погода без істотних опадів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс становить 25,43 гривні за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують апостола від сімдесяти Акілу, а також Стефана Чудотворця.