В ніч з 24 на 25 липня в одній із квартир на Люстдорфській дорозі виявили труп чоловіка.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вияснилося, що 25-річний чоловік знімав квартиру в Одесі, сам був з іншої області. Кілька днів він не виходив на зв'язок. Підвищеного виявила господиня квартири. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (з позначкою "самогубство").

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Наразі усі події встановлюють правоохоронні органи.

А тим часом в Одесі 43-річний уродженец Закавказзя пограбував іноземців, вдягнувши форму працівника поліції. Повідомляється, що аферист зупиняв іноземних туристів, вступав з ними в діалог, а після завдавав несподіваний удар і забирав цінні речі.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі. Погрожуючи зброєю, вони змусили іноземців віддати цінні речі і гроші.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.