Одеські співробітники патрульної поліції запобігли можливим ДТП і смерті скакуна, який різко вибіг на проїжджу частину на Фонтанській дорозі, а після помчав на смугу зустрічного руху.

Дане відео розлетілося по мережі у Facebook.

Коня на ходу зупинили та ДТП не допустили!

Коня на ходу зупинили та ДТП не допустили! Сьогодні вранці, під час патрулювання на вулиці Фонтанська дорога, патрульні побачили коня, який стрімголов вибіг на проїздну частину. Кінь хаотично переміщувався по проїзній частині, чим створював небезпеку дорожньому руху. Патрульні прийняли рішення самостійно його зупинити - сповільнили рух та голосовими командами намагались заспокоїти тварину, під'їхавши ближче, через вікно автівки один з інспекторів поліції схватив коня за вуздечку та зупинив. Тварину повернули власникам, які пояснили, що під час ранкових тренувань, кінь втік з іподрому та вони власними силами намагались його розшукати. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #служитизахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Одеської області op Vrijdag 26 juli 2019

Як видно, поліцейські поїхали слідом за конем і прямо з машини схопили його за вуздечку. Після чого кіно плавно зупинився.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тварину повернули власникам. Господарі пояснили, що під час ранкових тренувань, кінь втік з іподрому. Завдяки вміння швидко приймати рішення тварину вдалося врятувати і доставити цілою і неушкодженою.

Нагадаємо, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці. Так, у місті Енбон альпака провела приблизно півгодини, спокійно розглядаючи лінзи та окуляри.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Знай.uа писав, офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.