В мережі опублікували відео, як дельфін підплив до одного з пляжів Одеси. Він ледве вирватися від туристів, які оточили його, аби подивитися на тварину.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

"Я не здивуюся, якщо він завтра буде мертвим", - коментує на відео голос дитини за кадром.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це не одноразовий випадок, коли цікавість туристів і бажання зробити селфі з твариною рівносильно смерті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, відпочиваючим в Аркадії пропонують сфотографуватися і прокатитися на пораненому коні. Виявилось, що у власників тварини немає дозвільних і ветеринарних документів. Виснажену тварину примушують задовільняти потреби туристів, хоча сам кінь потребує невідкладної допомоги.

Важливо!!! Прямо зараз в Аркадії відбувається знущання над конями. Одна з тварин кілька днів «працює» з кровотечею задніх копит, інша явно недоїдає. Послуги надають неповнолітні люди, які погано знають законодавство, та требують з людей гроші за фотофіксацію коней. Без жодних дозвільних та ветеринарних документів. Пишу заяву представнику Поліція Одеської області, контролюватиму ситуацію до кінця. Годі знущатися над тваринами, средньовічним забавам - кінець!!! Додаю відео, прошу репост!

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Zaterdag 29 juni 2019

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня у Львові близько 17:00 спалахнула сильна пожежа. Займання сталося біля головного залізничного вокзалу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, спалахнула масштабна пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех біля підприємства Електронмаш.