В Одесі затримали колишнього начальника обласного управління поліції Дмитра Головіна і його екс-заступника полковника Костянтина Гейко.
Про це інформує Думська.

Наголошується, що затримання проводили співробітники НАБУ і департаменту внутрішньої безпеки Нацполиции.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що у прес-службі Національної поліції підтвердили факт затримання і повідомили, що Головіну інкримінується причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ зловило на хабарі головного держінспектора митного поста "Бориспіль-аеропорт" Київської митниці ДФС. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.