Керівник обласного штабу "Слуги народу" Андрій Прокопенко заявив про перемогу пропрезидентської політичної сили у восьми округах регіону з 11.

Про це він повідомив на своїй сторінці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми виграли в восьми округах. Ми виграли чесно, без бруду. В трьох округах ми поступилися, але це привід стати сильніше і йти вперед. Я вдячний кожному з вас за драйв і позитив, з якими ми пройшли ці вибори",-написав він на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, що президент України Володимир Зеленський розповів про можливість призначення голови партії Голос Святослава Вакарчука прем'єр-міністром. Таку заяву він зробив під час брифінгу в штабі партії "Слуга народу" після оголошення результатів екзит-полів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що ЦВК замінували за мить до оголошення результатів виборів: людей евакуюють, вхід заборонено

Також портал "Знай.ua" інформував, що вибори у Раду: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга