Українська журналістка Яніна Соколова потрапила у халепу в Одесі. Зокрема, відома жінка поскандалила із таксистом. Приводом для конфлікту стала україномовність телеведучої.

Про прикрий випадок вона розповіла під час щотижневої онлайн-зустрічі з фанами на YouTube.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Соколова зазначила, що вона почала розмову з водієм авто рідною для себе мовою. За словами жірналістки, в повсякденному житті вона думає і спілкується саме так.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Він спочатку мовчав, а потім сказав: "Шо, фашисти, ми настраждалися через вас?! Тепер буде у нас реванш!". Я кажу: "Ну, я бачу, що ви до кінця не розумієте ситуацію, хто фашист, а хто ні". На що він мені сказав: "Не "бачу", а "видите". Говоріть, будь ласка, на тій мові, на якій звик говорити народ в цьому місті", – поділилася сумним досвідом спілкування з українофобом журналістка.

Соколова вважає, що потрібно гостро сприймати такі речі, в плані не радикально гостро, але чітко відстоювати власну думку. Словом, бути патріотами.

Нагадаємо, що Яніна Соколова запалила вогник надії для онкохворих українців: перемогти це лихо можна у кілька способів

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Яніна Соколова відверто розповіла про боротьбу з раком.

https://www.youtube.com/watch?v=CaUgB9pRMC4&t=2s