24 та 25 липня жителів Одеси просять утриматись від користування пляжами. Повідомляється, що від населеного пункту Миколаївка до населеного пункту Лебедівка відбуватимуться військові навчання.

Про це повідомляє Татарбунарська РДА.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дані навчання проходитимуть на території узбережжя Чорного моря.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Будь-які випробування, які відбуватимуться під час навчань, потенційно небезпечні. Тому місцевих жителів та туристів просять не знаходитись у вказаному районі у визначені терміни.

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку. Проте поліцейські, які прибули на місце, не виявили нічого і самі стали жертвами зловмисників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.