На Одещині 39-річний чоловік, їдучи на Mitsubishi поранив із травмата двох перехожих. Натомість вони нанесли водію тілесних ушкоджень, аж поки той не втратив свідомость, а потім зникли на його машині.

У поліції повідомлять, що горе-водій отримав черепно-мозкову травму і наразі перебуває у важкому стані. Зі слів 33-річного та 35-річного чоловіків, причини, щоб у них стріляти, - не було. А вони діяли у відповідь.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За крадіжку машини та насильство обом порушникам оголошено про підозру. На час слідства вони перебуватимуть під домашнім арештом. За фактом нанесення їм травм розпочали кримінальне провадження про умисне легке тілесне ушкодження. Залежно від результатів судово-медичної експертизи, можлива перекваліфікація провадження", - повідомила заступник начальника слідчого відділу Білгород-Дністровського ВП Наталя Митрофанова.

Триває досудове розслідування. Встановити повну картину інциденту зможуть після свідчень водія Mitsubishi та висновків медекспертизи.

Нагадаємо, що пасажирський автобус, що курсує за маршрутом 69, застряг у ямі просто посеред дороги в Солом'янському районі Києва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї стався шокуючий інцидент.

Також портал "Знай.uа" писав, що хлопець впав у яму з окропом біля багатоповерхівки, де комунальники усували прорив труби.