На Одещині чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння увірвався в чужий будинок, де перебувала 11-річна дівчинка. Дитина не розгубилась і змогла затримати дебошира.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Не зважаючи на вік, дівчинка змогла зачинити чоловіка в будинку і звернулася за допомогою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

34-річний житель Подільського дружив з матір'ю дівчинки і, добряче випивши, вирішив піти до неї в гості, але вдома знаходився тільки дитина. Дівчинка вибігла на вулицю, закривши чоловіка в будинку і звернулася за допомогою до сусіда, який повідомив в поліцію.

Коли поліцейські вимагали поїхати з ними відреагував агресивно і поліз в бійку. Співробітник правоохоронних органів отримав серйозні тілесні ушкодження.

На даний момент чоловікові висунули підозри за двома статтями: за порушення недоторканності житла і за насильство щодо працівника правоохоронних органів. Йому загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Нагадаємо, що одеситам пропонують БДСМ прямо в аеропорту: "Рольові ігри з прикордонниками", - мережа в ауті

Раніше портал "Знай.ua" писав, що п'яний в зюзю одесит провалився крізь землю, і сором тут ні до чого

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі орудують серійні домушники: люди не стали чекати на копів, - всесильні разом