В Одесі дві ділянки заблоковані, підрахунок голосів зупинено. Спостерігачі впевнені, що це справа рук кандидата, який не набрав потрібну кількість голосів.

Про це повідомляє лідер передвиборної гонки, кандидат від президентської партії "Слуга народу" Олексій Леонов, передає кореспондент Української Служби Інформації.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Станом на 7 ранку заблокований підрахунок голосів на виборчих дільницях, розташованих за адресою Одеської юракадемії (вул. Академічна). Кандидат від президентської партії "Слуга народу" Олексій Леонов заявляє, що роботу ділянки блокує один з кандидатів в народні депутати, який програє.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Всередину увійти ми не можемо. Члени комісії запаковують підраховані бюлетені, лаються і розпаковують знову. Три урни ще навіть не розкривалися. У даній ситуації ми можемо констатувати, що комісія недосвідчена, або йде процес зриву виборів, — підсумував Аркадій Мкртчан.

За даними ЦВК, в окрузі №135 встигли обробити 24% протоколів. Так, з відривом у 8% лідирує кандидат від політичної партії "Слуга народу" Олексій Леонов.

Нагадаємо, скільки крісел у новому парламенті займуть кандидати, які йдуть у Раду за списками.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.