В Одесі продовжуються пляжні війни. Скандали навкруги туристів і орендаторів виходять на новий рівень.

Як з’ясувалося, зараз головна битва на пляжах йде за шезлонги, пише Вести.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Туристи скаржаться, що неодноразово доводилось бачити, як бізнесмени змушують мало не всю прибережну зону платити за шезлонги. Тому люди масово прибирають брудні пляжі, для того аби лягти на піску.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, одній із одеситок навіть довелося викликати поліцію під час відпочинку на 10-ій станції Великого Фонтану.

Свою історію Надія розповіла на сайті "Чорний список Одеси", де публікуються негативні відгуки.

За її словами, вона вибрала місце біля кафе Zebra. А там весь пляж був заставлений платними шезлонгами (в середньому 50 грн за користування) мало не біля самої води. Надія не розгубилася, підійшла ближче до моря і, відсунувши лежак, почала розстеляти свій рушник. Тут же до неї підбіг працівник пляжу, який збирає гроші за лежаки, і почав кричати, що це його власність, і вона не має права до них торкатися.

По правилах платні лежаки мають знаходитися не менше 5 метрів від води. Працівник не вгамовувався, і жінці довелося викликати поліцію.
"Коли копи приїхали, звичайно, всі розбіглися. А ті, хто залишився, говорили, що вони тут не працюють – допомагають одному. Потім все-таки знайшли одного, який закрився в туалеті. На допомогу прийшов, напевно, господар або головний – почав пропонувати вирішити всі по-мирному. У підсумку я написала заяву", – поділилася своєю історією Надія і закликала всіх боротися з нахабними орендарями пляжів таким же чином.