У Одесі стартували позачергові парламентські вибори.

Про це повідомляє інформаційний портал "zaodessu".

В неділю 21 липня, в Україні проходять вибори до Верховної Ради. О 8:00 відкрилися виборчі дільниці, які закриються о 20:00 для офіційного підрахунку бюлетенів.

За місця в парламенті боротимуться 22 партії і кандидати мажоритарники, згідно змішаною системою, це 5 тисяч кандидатів.


За даними ЦВК Київський район Одеси (округ № 133) є чемпіоном за кількістю зареєстрованих кандидатів, там їх 50. Варто відзначити, що п'ятеро кандидатів знялися з виборів.

Варто відзначити, що всі виборчі дільниці в Київському районі Одеси відкрилися вчасно.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.uа , експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, хто має більше шансів виграти у мажоритарних округах.