Ввечері в Одесі погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Вдень йтиме дощ з грозою, але до настання вечора він повинен припинитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 21 липня вологість повітря в Одесі складе від 62 до 79 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 28 до 32 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 05:23, захід можна побачити в 20:43.

21 липня вшановується пам'ять святого великомученика Прокопа. У народі святого Прокопа називали Жатвенником, оскільки у цей час починали в'язати снопи.

Також у цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. По цьому дню судили про майбутню зиму: "Що Казанська покаже, те й зима скаже". З 21 липня починається найсильніша спека.

Нагадаємо, Одеси накрив потужний смерч, очевидці показали лутц стихії.

Як повідомляв раніше Знай.uа , у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями. Захоплюючі кадри швидко поширилися в мережі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Дніпропетровщині негода наробила біди. Люди підраховують збитки після нічної грози.