В Білгород-Дністровському районі п'яний чоловік провалився у вигрібну яму. Як з'ясувалося, йому самому вибратися не вдалося.

Про це повідомляють в обласній ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що о 3:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що потрібна допомога, щоб дістати чоловіка, який впав у вигрібну яму.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інцидент стався цієї ночі, о пів на четверту ранку.

Рятувальники прибули на місце через чотири хвилини, потім за допомогою мотузки витягли чоловіка та передали його медикам.

Як з'ясувалося пізніше, стан потерпілого задовільний.

Нагадаємо, що пасажирський автобус, що курсує за маршрутом 69, застряг у ямі просто посеред дороги в Солом'янському районі Києва. Водієві не вдалося самостійно впоратися з проблемою, тому, щоб дістати автобус з провалу, йому довелося викликати спеціальні служби.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї стався шокуючий інцидент. Камери спостереження зняли, як перехожу жінку буквально поглинула земля. Жінка просто йшла по вулиці, коли просто під її ногами розверзлася земля.

Також портал "Знай.uа" писав, що хлопець впав у яму з окропом біля багатоповерхівки, де комунальники усували прорив труби.