В Одесі кандидат в народні депутати Геннадій Чекіта намагався підкупити людей концертом та безкоштовними подарунками. Деякі одесити виступили проти такого дійства.

Відповідне відео з'явилося в Facebook.

Вчора кандидат в народні депутати Генадій Чекіта намагався підкупити людей дешевим концертом та безкоштовними подарунками. В його честь співав Пєтя Чорний та присвятив йому пісню с назвою:"Ты моя вселенная". Зібралося близько ста людей і користуючись нагодою, я виступив проти цього кандитата коротко критикуючи справжність намірів Чекіти. Дуже дивно, коли люди голосуючи за старих політиків сподіваються жити по-новому. Закликаю не голосувати за Чекіту і йому подібних.

Geplaatst door Игорь Резун op Vrijdag 12 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сотні людей зібралося на "замануху" від Геннадія Чекіти, тому користуючись нагодою, Ігор Резун виступив проти цього кандитата коротко критикуючи справжність намірів.

"Подивіться, будь ласка, на своє місто, свій район, на область і країну. Що ми бачимо? Ми бачимо, як декілька олігархічних кланів розривають нашу країну і сьогодні вам пропонують розмінятися на цей концерт, на ці подарунки або полишити зараз це місце і голосувати за того кандидата, якого ви вважаєте справедливим та незалежним", - звернувся він до одеситів.

Геннадій Чекіта

На своїй сторінці автор написав, що йому дуже дивно, коли люди голосуючи за старих політиків сподіваються жити по-новому. Він також ще раз закликав не голосувати за Чекіту і йому подібних.

Нагадаємо, що в Одессі по-звірячому зґвалтували дівчину: нелюдів було двоє

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одесу охопила гігантська пожежа: вогонь пожирає метр за метром, перші кадри

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі діти натрапили на небезпечну схованку: усе вирішив один дзвінок