Сьогодні, 18 липня, близько 9 години ранку на трасі Одеса-Рені сталося лобове зіткнення автомобілів Volkswagen і вантажівки MAN, в результаті якого загинуло чотири людини, серед яких і дитина.

Як повідомив з місця подій позаштатний кореспондент "Бессарабії INFORM", вантажівка курсувала зі сторони Одеси, а легковик в Одесу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті зіткнення легковий автомобіль перетворився на купу металу, а всі чотири людини, які перебували в салоні, загинули на місці. За попередніми даними, на задньому сидінні автомобіля була меленька дитина. Водій автомобіля MAN в аварії не постраждав.

Для вилучення тіл загиблих на місце ДТП були викликані співробітники ДСНС. Також на місці працюють співробітники поліції.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.