В розпал сезону в Одесі на пляжах активізовуються любителі наживи. На кожному кроці буквально кишить "фотографами", які манять туристів сфотографуватися з їхніми екзотичними тваринами.

Аби захистити хоч якось тварин небайдужі люди звертаються до власників виснажених істот, і до всіх небайдужих з проханням захистити тварин від знущань в Facebook.

Просто подивіться і по можливості поширте. 🥺 Коли вже почують адекватних людей і заборонять маніпуляції з тваринами на законодавчому рівні??? Допоки ми самі добровільно несемо гроші цим шкуродерам, це буде продовжуватися в тому ж руслі. Досить знущатися над тваринами і використовувати їх в своїх шкурних інтересах ❗️❗️❗️ Боляче спостерігати, як відпочиваючі власноруч спонсорують і заохочують цих горе-бізнесменів. Всім хочеться сфотографуватися з туго-перев’язаним навпіл крокодилом з замотаною скотчем пащею на пекельній спеці. Або з орлом, який має вигляд общипаної замученої курки. Вчора носили велику черепаху... ну камон!!!! В якому столітті ми живемо??? На спробу вступити в діалог- «бізнесмени» починають «бикувати» і перешкоджати зйомці, показують середнього пальця і по-тихому звалюють, коли починається кіпіш. НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ!!!! Поширюйте, якщо згодні з моєю думкою.

Geplaatst door Людмила Продиус op Dinsdag 16 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бажаючі знаходяться, люди платять гроші і дають в руки своїм дітям замучену мавпочку, апатичного папугу і вмираючого пітона. Фактично на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Звернутися до порад пляжних "бізнесменів" спробувала мешканка Києва Людмила Продіус. Вона свступила в діалог з молодими людьми, які пропонували сфотографуватися з тваринами. Вигляд у птахів і рептилій був сумний, що абсолютно не бентежило ні власників, ні клієнтів.

Нагадаємо, що в Одесi катують вiдомих артистiв: стiкають кров'ю та голодують, мучителiв вивели на чисту воду

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, спалахнула масштабна пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех біля підприємства Електронмаш.