На Азовському морі в районі села Приморський Посад молоду пару віднесло у відкрите море. На цілий кілометр віднесло юнака і дівчину від берега.

Про це інформує кореспондент "НМ", посилаючись на прес-службу ДСНС.

Туристи родом із Запоріжжя захотіли поплавати на надувному матраці. На жаль, круїз пішов зовсім не за планом, і нещасних почало відносити у відкрите море.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як пояснили рятувальники, хлопця і дівчину помітили інші відпочиваючі.

4 липня о 16:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про подію, що сталася на воді. В районі пляжу бази відпочинку "Ельдорадо" с. Приморський Пасадом на відстані приблизно 1000 метрів від берега фахівці ДСНС врятували 25-річного хлопця і 27-річну дівчину, жителів міста Запоріжжя, які були віднесені в море на матраці і самостійно не змогли дістатися до берега, повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, жителі Одеси бунтують в соцмережах через півсфери, які ставлять в абсолютно хаотичному порядку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.