В Одесі чоловік із Луганську не розрахувавши сили убив знайомого, у якого був у гостях.

Як уточнили в прес-службі Нацполиции в Одеській області, під час вечері в одеській родині 53-річного луганчанина не сподобалося, як господар квартири обходиться зі своєю дружиною і вдарив його в обличчя. В результаті удару чоловік упав на бетонну підлогу і отримав важку травму голови, від якої помер у лікарні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про смерть 57-річного дессита в поліцію повідомили лікарі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В результаті оперативно-розшукових дій співробітники Шевченківського відділення поліції встановили обставини події та затримали луганчанина, якому інкримінують вбивство з необережності.

Підозрюваного помістили під домашній арешт.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики.

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.