Жителі Одеси жаліються на пляжі. Кажуть, такого неподобства, як у цьому році на одеських пляжах вони ще не бачили.

Наприклад, пляжний мен на 13 Фонтані, бере за послуги 150 грн. І це всього лише за розвалений тапчан, який давно вже втратив товарний вигляд. Деякі вже плюнули і віддали перевагу відпочинку біля моря у Єгипті або Туреччині.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кажуть, там сервіс кращий і набагато дешевше виходить. Люди стверджують, що повернулися додому, засмаглі і задоволені. А все від того, що в рідному місті, бруд на березі, хамство пляжного персоналу, відсутність елементарного, навіть мінімального сервісу і за все це деруть шалені гроші.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Порушуються пляжні норми, прямо біля води. Люди сваряться, тому що перебувати тут і відпочивати не можливо", — відзначає одеситка.

"Це у нас в розпалі пляжний сезон. Ось таке неподобство. Бруд. Розруха. Люди не можуть тут відпочивати. І цей пляж не обладнаний зовсім. Його власники або орендарі зате гроші знімають з цього не малі", — розповідає одеситка

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.