В Одесі, 14 липня, жінка намагалася покінчити життя самогубством на мосту.

Про це в Facebook повідомила одеситка Тетяна Лісничук. Як зазначає видання "УСІ", інцидент стався на Клеверном мосту.

Ни один мудак не стоит вашей жизни!!! Дождь.Прямо на мосту заглохла машина, просто как вкопаная. Поворачиваем голову налево, а на перилах стоит женщина. Секунд 5 и Григорий Мельниченко схватил ее за руку и повалил на себя. Она в истерике. Дура! Решила свести счеты с жизнью...бросил муж б...дь ее. А своих двух сыновей 9 и 6 лет она решила оставить маме. Передали ее копам, куда ж ее за руль то пускать. Сели в машину и она завелась сразу. Не смогла все снять. Адреналин. Гриша, вы герой моего дня!

Geplaatst door Taniya Lisnichyk op Zondag 14 juli 2019

"Дощ.Прямо на мосту заглохла машина, просто як вкопаная. Повертаємо голову наліво, а на перилах стоїть жінка. Секунд 5 і Григорій Мельниченко схопив її за руку і повалив на себе. Вона в істериці. Дура! Вирішила звести рахунки з життям... Кинув чоловік ... її. А своїх двох синів 9 і 6 років вона вирішила залишити мамі. Передали її копам, куди ж її за кермо пускати. Сіли в машину і вона завелася відразу", - написала Тетяна Лісничук.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пізніше в коментарях Григорій Мельниченко також розповів, як все відбувалося.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Досі серце калатає...Чув, що люди стрибають з мосту, але в житті такого не бачив. Машина моя заглохла прямо на мосту... Близько 3 хвилин не міг завести, повернув голову і бачу - жах, жінка збирається стрибати з мосту... Підкрався з ззаду, схопивши за руку і зняв її з перила. Зупинилися і підбігли інші водії... Запитуємо що сталося? - Відповідь: кинув чоловік... У жінки - двоє діток... Далі поліцейські забрали жінку... Я в шоці і щасливий, що встиг... Не знаю їх сімейну історію..., але самогубство це не просто гріх, а як же діти, що могло бути з ними... Хочу побажати цій родині заспокоїтися і жити далі, виховувати діток і більше не робити дурниць", - написав Мельниченко Григорій.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.