Охоронці одеського нічного клубу "Гранат" вже не вперше підозрюються в знущанні над відпочиваючими. В мережі з'явилося нове скандальне відео.

В Facebook опубліковали відео нової постраждалої, яка стверджує, що вона і її компанія стали жертвами з боку охоронців.

Geplaatst door Olesya Golodok op Vrijdag 12 juli 2019

Люди просто танцювали, коли раптом якась інша дівчина підійшла і почала вести себе доволі хамовито. Проте замість дівчини, чому охоронці напали на компанію відпочиваючих.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Вони просто накинулись на нас, винесли весь наш стіл і нашу компанію. Запшикали очі перцевим балончиком, побили. Ми ходили всі сині, навіть мене, я ходила з гематомою. Ми зняли побої, написали заяву, але ніяких дій з боку поліції не було", - розповідає дівчина.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після того, як свідок даної події виклав відео побиття виявилось, що тією дівчиною була працівниця клубу. Дівчина легкої поведінки, як її називає Валентина, можливо подумала, що відпочиваюча хотіла переманити її клієнта, якого вона собі запланувала на вечір.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.