Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеси вирішив особисто перевірити Чорне море і разом зі своєю командою відправився на один з пляжів.

Про це повідомляє портал "Диалог.UA"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Компанію Володимиру Зеленському склав голова Офісу Президента Андрій Богдан та інші члени його команди.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Деякі з відпочиваючих були здивовані появою Президента. Зеленський фотографувався з усіма охочими, після чого вирішив скупатися.

Варто відзначити, коли президент вирішив зануритися в Чорне море, температура води становила 16 градусів.

Потім Зеленський вийшов з води і прокоментував: "Вода хороша". Весь цей час за ним з берега спостерігали десятки відпочиваючих.

Однак в мережі вчинок Зеленського не всім українцям сподобався. Вони вважають, що це не серйозно, а президент влаштував чергову показуху.

Вони порадили президенту в наступний свій візит в Одесу перевірити і менш благополучні об'єкти. Хоча знайшлися й ті, хто з гумором поставився до такої поведінки президента.

Нагадаємо, що у рамках робочого візиту до Одеси президент України Володимир Зеленський провів нараду в адміністрації Одеського порту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава держави перебував з офіційним візитом в Одесі в неділю, 7 липня. Тоді він особисто привітав моряків з днем ВМС ЗСУ і зустрівся з учасниками навчань Sea Breeze 2019.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що він і його команда роблять все можливе для якнайшвидшого звільнення утримуваних у полоні в РФ українських моряків.