В Одесі 35-річна власниця авто звернулася до поліції із скаргою про пошкоджену автівку марки Volkswagen .

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники Шевченківського відділення поліції встановили та затримали зловмисника. 21-річний мешканець Арцизького району своєї причетності до підпалу авто не заперечував. Зараз правоохоронці встановлюють мотиви скоєння ним злочинного діяння.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України, правопорушнику вже повідомлено. На час проведення досудового розслідування його поміщено під варту. Слідство триває.

Нагадаємо, Київ ошелешив жорстке ДТП, перші кадри аварії. Зіткнення було настільки сильним, що Toyota вилетіла на узбіччя та влетів у літню терасу ресторану "Першотравень". На щастя, в той час відвідувачів там було небагато, обійшлося без травм.

Як повідомляв Знай.uа, під Закарпаттям сталося жахливе ДТП, одну людину терміново госпіталізували.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.