Житель Білгород-Дністровського виготовляв зілля у власному будинку.

Про це повідомили правоохоронні органи.

В ході проведення санкціонованого обшуку в будинку 42-річного чоловіка працівники сектору кримінальної поліції виявили та вилучили лабораторне обладнання і хімічну посуд, порошок, попередньо – амфетамін, шприц з рідиною бурого кольору. Вилучене обладнання та речовини направлені на експертизу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики. У чоловіка знайшли більше двох десятків пакунків з наркотичними речовинами в пакеті з борошном, яку відправили замовнику поштою.

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.