Президент України Володимир Зеленський у суботу, 13 липня, знову завітає до Одеси з робочим візитом.

Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної державної адміністрації.

"13 липня 2019 року президент України Володимир Зеленський прибуде з робочим візитом Одеську область", — повідомили у прес-службі ОДА.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зазначимо, що глава держави був з офіційним візитом в Одесі в неділю, 7 липня. Тоді він особисто привітав моряків з днем ВМС ЗСУ і зустрівся з учасниками навчань Sea Breeze 2019.

Також український президент зробив оголошення, що через тиждень буде призначений новий голова Одеської облдержадміністрації. На цю посаду запропоновано кандидатуру Андрія Андрійчикова.

Нагадаємо, що Зеленський терміново мчить до Одеси: слуга народу готує два "сюрпризи", - перлино, зустрічай. За попередніми даними, візит гаранта був приурочений до Дня ВМС України.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".