Смертельна ДТП в Одесі, яка сталася в ніч на 8-е липня на Люстдофрской дорозі, скалічила п'ятеро осіб. Двоє учасників ДТП загинули в день аварії, ще троє зараз перебувають у лікарнях міста. Один з пасажирів проходить лікування в травматології, а дві сестри наразі перебувають в реанімації.

Про це кореспонденту Української Служби Інформації повідомила мати постраждалої Вікторії Оксана Міщенко.

За словами родичів, в одній машині їхала майже вся сім'я – маленька Віка, племінниця Юля і її чоловік, і брат чоловіка Юлі. Зараз дівчата перебувають у реанімації 11-ї міської лікарні у важкому стані.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"У дівчаток серйозні травми. Племінниця в свідомості, а моя дочка ще не приходила до тями – вона в комі. У Вікі розрив діафрагми, їй робили операцію у перший же день, перелом руки і ребер, закрита черепно-мозкова травма, контузія і крововилив у мозок. Племінниці чоловік перебуває в травматології – у нього переломано два кульшового суглоба і рука", - розповіла Оксана Міщенко.

Родичі кажуть, що кожного дня на підтримання життя для скалічених дівчат йде не менше вісім тисяч гривень.

Реквізити для допомоги: 5168 7554 3412 0347 - карта мами Віки, Міщенко Оксана.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.