10-річний Владислав з Одеської області вже більше двох років шукає сім'ю — мама обіцяла забрати його з притулку, але так і не повернулася за ним.

Про це повідомив в Facebook радник голови Одеської ОДА Артем Поланський.

РОДИНА ПОТРІБНА КОЖНОМУ З метою популяризації влаштування дітей до сімейних форм виховання службою у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації було організовано фото- та відеозйомку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Якщо ви та людина, яка відчуває у собі потpебу подаpувати таким дітям pадість pодини та готова взяти на себе відповідальність за їхнє майбутнє. Якщо бажаєте та можете зробити щасливою і дитину і себе - перегляньте відео про наших діток. Може серед них Ви знайдете саме Вашу ДИТИНУ НАРОДЖЕНУ СЕРЦЕМ! Якщо у Вас виникли запитання: контакти Служби у с правах дітей Одеської обласної державної адміністрації пр-т Шевченка, 4, м. Одеса, 65032 (048) 728 37 95, (048) 728 35 44, slujspravditei@odessa.gov.ua

Geplaatst door Служба у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації op Zondag 7 juli 2019

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хлопчика 2 роки тому знайшли в лікарні, де перебувати його рідна мати. Юнак був у друдному одязі, його часто годували інші хворі, спала дитина під ліжками.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За 2 роки мама Влада з'явилася в службі у справах дітей одного разу. Обіцяла забрати. Не забрала. 2 роки Влад в державних установах. Скалічене дитинство", - написав радник.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку. Після розпивання спиртного молодим людям стало погано, і вони втратили свідомість. Ближче до ранку їх знайшли перехожі, які викликали швидку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.