В Одесі затримано місцеву жительку, яка переправляла у сексуальне рабство до ОАЕ двох українок.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

По інформації правоохоронців встановили, що 30-річна одеситка через інтернет шукала дівчат та пропонувала їм роботу за кордоном.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дівчат, які мали матеріальні труднощі вербували. Їх переконували, що робота зможе забезпечити їх так, що вони більше не будуть турбуватися про гроші, а також брала на себе витрати на переліт та оформлення необхідних документів.

Проте, жінки мали повернути їй гроші, заробивши їх, надаючи послуги сексуального характеру у борделях.

Одеситку затримали в міжнародному аеропорту "Одеса". В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання правопорушниці правоохоронці виявили та вилучили речові докази, які підтверджують її злочинну діяльність.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України, жінку затримано.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.