Сьогодні в Одесі у громадянки Білорусі викрали Lexus. Жінка приїхала на відпочинок і вже стикнулась з масою неприємностей.

Про це УНН повідомили джерела у правоохоронних органах.

Громадянка Білорусі, пенсіонерка, приїхала до Одеси в розпал сезон для того аби відпочити і насолодитися морем. Проте у крадіїв були інші плани на цей рахунок.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що наразі розпочато досудове розслідування за ч. 3. ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я. Молодий чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав їй важкі удари.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.