В селі Єгорівка Роздільнянського району сталося страшне.

Хлопчик, який був залишений без нагляду дорослих, пішов купатися в місцевому ставку.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Товариш загиблого дитини, який став очевидцем події, розповів, що хлопчик стрибнув у воду і не винирнув. На місце викликали поліцію і водолазів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Тіло дитини без зовнішніх ознак насильницької смерті знайшли на дні водойми. Наразі призначено ряд експертиз для встановлення обставин і причин смерті дитини.

Нагадаємо, що 23 червня близько 00.58 в Службу порятунку надійшло повідомлення про те, що чоловік пірнув з риболовного катеру, пришвартованого біля пристані ТОВ "Лиман" і не виплив. Пошуки велися до ранку. В 9:45 водолази аварійно-рятувального загону витягли тіло чоловіка.

Нагадаємо, що з початку пляжного сезону кожен день на морі тонуть люди. 16 червня в Генічеську потонула 73-річна відпочиваюча з Павлограда.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка.

Також портал "Знай.ua" писав, що у вівторок, 11 червня в озері одного з сіл Пустомитівського району Львівської області потонув 16-річний хлопець.