У центрі Одеси охоронець нічного клубу одним ударом вбив чоловіка. Виявляється, що люди ставали жертвами агресії з боку охоронців неодноразово.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Смертельний інцидент стався, коли молодики намагалися зайти до клубу. Охоронці вирішили, що ті напідпитку і один із секюріті наніс відпочивальнику удар. Він без свідомості впав на асфальт. Медики довго боролися за його життя, але не змогли його врятувати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Біля клубу, де вбили людину, чи не щомісяця б'ють відпочивальників. Роблять це саме охоронці приватної фірми. Вони знають, що їм за це нічого не буде, кажуть одеські громадські активісти.

"Ми десь років зо два ними займаємося, написали десятки листів до прокуратури, МВС, а реакція була досить слабка. У нього є серйозний так звана дах в поліції", - каже громадський активіст Марк Гордієнко.

У поліції кажуть, що після проведення розслідування в охоронної фірми можуть забрати ліцензію. Тому, хто до смерті побив відвідувача ресторану, загрожує до десяти років ув'язнення.

Нагадаємо вам, що Зеленський скасував десятки указів заради українців: "Це все вже історія".

Також нещодавно портал Знай.ua писав про те, як телефонний шахрай хотів збить з літньої одеситки 5 пенсій.

Як говорилося в попередніх новинах порталу Знай.ua,телефонні шахраї вигадали нову аферу.