В Одесі 11-місячний малюк серйозно травмувався через чайник з окропом всередині. Дівчинка отримала 25% опіків тіла.

Про цю страшну новину повідомила голова благодійного фонду "Корпорації Монстрів" Катерина Ножевнікова на сторінці в Facebook.

"Знову чайник на столі, стільчик дуже близько до столу і, як результат, – 25 відсотків опіків. Катастрофічна площа для таких малюків. Щоб випередити гнівні прокльони, хочу зазначити, що сім’я нормальна, мама дуже любить дівчинку, але банальна неуважність знову привела до біди", – пише Ножевнікова.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Волонтер застерігає батьків аби ті були пильними, адже окріп і діти речі несумісні, іноді з життям.

Катерина зазначає, що за два місяці до обласного опікового відділення надійшло понад 40 дітей з різним ступенем опіків. І 9 малюків, які пройшли через реанімацію, були благополучно виписані додому. Кожній дитині надано допомогу з покриттям витрат від 50 до 100% витрат.

"Величезне спасибі лікарям, які рятують дітей та особлива подяка всім тим, хто підтримує проект нашого фонду "Опікове Відділення". Все, що ми робимо – ми робимо разом", – повідомила волонтер.

Карта фонду 5169 3305 1608 8389

Нагадаємо, "бунт в'язнів" в Україні перетворився на шалене побоїще.

Як повідомляв "Знай.ua", п'ять пар покарали у середньовічний спосіб за прояв почуттів.

Також "Знай.ua" писав, що TAYANNA показала зворотній бік стосунків.