Синоптики розповіли, які сюрпризи погода принесе до Одеси сьогодні.

До світанку в Одесі очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Жодних опадів в цей день не передбачається.

Температура повітря сягатиме від +13 до +25.

У цей день вшановується пам'ять преподобних Сергія і Германа, Валаамських чудотворців. З цього дня вже можна копати ранню картоплю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У минулі часи помітили, що напередодні Петрового дня (12 липня) сонце незвичайно горіло, розливалось фарбами. У цей день наші пращури слухали зозулю: якщо вона переставала кувати - зима рано прийде.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку.

Також портал "Знай.uа" писав, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів.