Цього літа у будинку в селі Маяки знайшли бездиханне тіло невідомого чоловіка. Він був холоднокровно убитий.

У ході слідства копи встановили особу загиблого. Ним виявився 33-річний житель Біляївського району. Після цього правоохоронці вийшли на слід вбивці – 34-річного жителя села Маяки.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потерпілий познайомився зі зловмисником в Маяках. Місцевий запросив приїжджого до себе в гості, вони випили, після чого він пішов проводжати гостя, але по дорозі між чоловіками стався конфлікт. П'яна сварка закінчилася тим, що 33-річного чоловіка побили та задушили.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Намагаючись уникнути відповідальності за злочин, зловмисник заховав тіло в покинутому будинку. Також він каменем розбив своїй жертві особа, розділ і викинув речі в річку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, під Харковом прикордонники затримали іноземця, який намагався нелегально перейти в Росію.

Як повідомляв портал Знай.ua, з квітня по липень Україна опустилася в рейтингу паспортів світу на 44-е місце, таким чином, втративши чотири позиції, а також - безвіз з двома країнами.

Також Знай.ua писав про те, що на кордоні затримали значну кількість тютюнових виробів.