В Одесі 44-річний чоловік зґвалтував свою неповнолітню пасербицю.

Про це повідомляє місцеве видання Oblvesti, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Про зґвалтування дівчинка розповіла мамі, а та, в свою чергу, звернулася в поліцію із заявою. Була проведена судово-медична експертиза, яка підтвердила той факт, що дитина піддавався сексуальному насильству з боку вітчима.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Порушено кримінальну справу за фактом зґвалтування неповнолітньої. На даний момент вітчим знаходиться в СІЗО. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.