В соцмережах одесити поширюють інформацію про низькорослого маніяка, який орудує на селищі Котовського.

Дану інформацію висвітлює пабліка "Підслухано Одеса" в Facebook.

‼️ОСТОРОЖНО, МАНЬЯК ⠀ Нападает на женщин на окраине Поскота (Махачкалинская) и в Ильчанке. За последние дни уже есть...

Geplaatst door Подслушано Одесса op Dinsdag 9 juli 2019

Відомо, що невисокий чоловік нападає на жінок на околиці селища Котовського (Махачкалінська) і в Ільчевке. За останні дні вже є кілька постраждалих. Люди розповідають, що навіжений бив, крав речі та намагався ґвалтувати, кожен раз лякався випадкових перехожих і тікав.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автори публікації розмістили скріншот з камери зовнішнього відеоспостереження, на якому, ймовірно, зображено підозрюваний, і закликали одеситів бути обережними і уважними.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.