Увечері, 9 липня, в поліцію надійшло повідомлення про мінування Преображенського парку. Усіх людей довелося терміново евакуювати.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua

Очередные "минеры" испортили людям вечер в Преображенском парке.

Полиция искала бомбу в Преображенском парке вчера вечером. Людей эвакуировали. Видео из социальных сетей.

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Dinsdag 9 juli 2019

Приморське відділення поліції повідомило, що анонімне повідомлення із загрозою вибуху надійшло близько 20:00. Очевидці в соціальних мережах розповідають, що людей попросили покинути шоу і в терміновому порядку всіх евакуювали для проведення подальшої перевірки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що в Одесі повідомили про чергове замінування важливого об'єкту. Цього разу під приціл потрапила міськрада.

Відомо, що анонім, який зателефонував до поліції, повідомив, що в будівлі мерії на Думській площі закладено вибуховий пристрій. Також нібито "заміновано" будівля "нової мерії".

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собаками, вибухотехніки та служба з надзвичайних ситуацій. Людей евакуювали.

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів "АТБ " евакуюють людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, журналіст Знай.uа з місця події повідомив, що надійшло повідомлення замінування будівлі Верховної Ради, будівлю оточили силовики.