Екс-голову Білгород-Дністровської РДА Одеської області Володимира Зінченка, який у травні мав конфлікт зі стріляниною з нардепом від БПП Олександром Урбанським, знайшли повішеним.

Про це "Українській правді" повідомило джерело у правоохоронних органах.

Повідомляється, що тіло чоловіка знайшли у його власній квартирі. У Національній поліції підтвердили інформацію про виявленого повішеного, але імені його не назвали.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вчора надійшло до Овідіопольського головвідділку поліції повідомлення, що виявлено повішеним 62-річного чоловіка у власному будинку", - сказав речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Наразі тіло направлене на судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (самогубство).

Нагадаємо, що у смт Брюховичі на Львівщині, рятувальники провели цілу спецоперацію, аби вивільнити пташеня, яке заплуталось під дахом будинку.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину заполонили табуни диких істот: аж земля двигтить, - непокiрних красенiв спiймали на камеру

Також портал "Знай.ua" інформував, що доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам.