Взимку цього року в центрі села Олександрівка Лиманського району Одеської області вкотре утворилася величезна калюжа нечистот, і жителі села забили тривогу в соціальних мережах.

Про це інформує http://volnorez.com.ua.

Люди села вже не вперше піднімають це питання. Проблема стоїть гостро вже декілька років. Жителі скаржаться, що з приходом літа через аномальну спеку дихати в районі цієї станції неможливо.

Поруч дитячий садок та житлові будинки. Нечистоти постійно виливаються назовні, утворюючи озеро, яке цвіте, заростає мохом і виділяє неприємний запах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцева влада тільки переводить стрілки і мовчки розводить руками.

А тим часом екологічна ситуація тільки погіршується. В центрі села розташований красивий ставок, де водилося багато різноманітної риби, цвіли лілеї та інші квіти.

Зараз вода в ставку каламутного зеленуватого кольору.До речі, ситуація ускладнюється вже дев'ять років, і, судячи з позиції місцевої влади, найближчим часом на її вирішення сподіватися не варто.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці