В Затоці Білгород-Дністровського району Одеської області п'яного озброєного чоловіка на автомобілі довелося затримувати трьом екіпажам поліції.

Про це інформує прес-служба ГУНП України в Одеській області.

Патрульні звернули увагу на авто, яке рухалося з істотним перевищенням швидкості. На вимогу зупинитися водій не відреагував, а лише збільшив оберти. У погоню за ним помчали три екіпажу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли порушника заблокували і затримали, з'ясувалося, що 37-річний місцевий житель п'яний, не має документів, зате має кілька одиниць холодної зброї.

Відповідати затриманому доведеться відразу за п'ятьма статтями, одна з яких – кримінальна.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.