Сьогодні біля багатоповерхівки на проспекті Небесної Сотні виявили тіло загиблого чоловіка, який впав з висоти.

Про це "Одеському паблику" повідомили у прес-службі відомства.

За попередніми даними, чоловік вчинив суїцид, вистрибнувши з верхнього поверху будинку із-за тривалої хвороби.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вирішується питання про внесення відомостей до ЕРДР за ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "самогубство".

Нагадаємо, що в селищі Котовського неадекватний чоловік кинувся на вулиці з ножем на перехожих. На перетині вулиць Генерала Бочарова та Добровольського, чоловік в неадекватному стані кидався на дитину і жінку з ножем. Перехожий втрутився і затримав нападника. Викликали поліцію.

В социальных сетях сообщают: неадекватный тип бросился с 🔪 на женщину с ребёнком...

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Zondag 7 juli 2019

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.