Турист на курорті в Одесі став жертвою розбійного нападу.

Про даний інцидент повідомили в поліції.

Невідомий погрожував відпочивальнику з Києва ножем, зловмиснику вдалось відібрати у постраждалого готівку. Інцидент трапився на одному з курортів Білгород-Дністровського району.

Наляканий турист розповів, що після відпочинку в одному з розважальних закладів, він прямував на автомобілі до місця проживання. Під час зупинки, до нього підбіг невідомий, і, погрожуючи ножем, заволодів грошима.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розбійником виявився 39-річний місцевий житель. У нього вилучили ніж, а викрадені гроші повернули потерпілому.
Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч.1 ст.187 (розбій) УКУ.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники співробітника фінансової установи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.