Кілійські пенсіонери стали жертвами шахраїв-гастролерів, які пропонували диво-таблетку від усіх недуг за 2500 гривень, а в разі відмови через відсутность коштів, вимагали позичити їх у своїх сусідів.

Історією про те, як ледь не залишилася без пенсії, поділилася мешканка багатоквартирного будинку по вулиці Татарбунарської р. Кілії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вона стврджує, що нещодавно кілька молодиків зібрали жителів будинків № 4, 6 та 8 по вулиці Татарбунарської, в основному тих, кому вісімдесят і більше років, і почали переконувати, що аптекарі та лікарі у змові, лікують порожніми ліками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Господиня квартири зацікавилася пропозицією, але стала пояснювати, що її пенсія всього 2400 гривень, а коли вона її отримує, той витрачає на комуналку, ліки і скромні продукти — так залишилося у неї до отримування всього 100 гривень.

Тоді горе-лікар зажадав позичити ці гроші у сусідів. А на заперечення, що "їх ж віддавати потім якось доведеться", розсердився і пішов.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.