В місті Скадовську, що на Херсонщині сталася страшна трагедія: цілу родину жінку - і її двох дітей - знайшли мертвими.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції в області, пишуть "Факти".

Так, в поліцію про події повідомив житель Голої Пристані. За його словами, він приїхав до колишньої дружині, але виявив її і двох синів, 9-ти і 7-ми років, мертвими.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За інформації місцевих ЗМІ, жінка була виявлена з пакетом на голові.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група і керівництво поліції області. За даним фактом Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за п. п. 1,2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

На даний час проводиться огляд місця події, тривають першочергові слідчі дії по встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку. У повідомленні йдеться, що двоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися центром міста.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.