Керівника одеської патрульної поліції Юрія Рибака відсторонили від роботи щонайменше на тиждень через корупційний скандал. Протягом цього часу мають перевірити скарги його підлеглої - патрульної поліцейської Зої Мельник.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що скандал почався через те, що дівчина розповідала, як нова патрульна служба перетворилася на стару систему ДАІ, де треба було виконувати плани керівництва щодо протоколів та штрафів. Тож, на виклики нібито виїздять вибірково. Сержант заявила, що після публікації вона почала отримувати анонімні дзвінки з погрозами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мені здається, вам варто трохи відійти назад, бо це завершиться погано. Я думаю, ви розумієте, кому ви переходите дорогу, дівчино. Тому що перейдуть, на родину будуть тиснути, навіщо вам це треба?" - погрожує в одному із таких дзвінків анонім.

Записи патрульна виклала у соцмережі. Аби розібратися з гучними звинуваченнями, зі столиці до Одеси напередодні прибули члени дисциплінарної комісії зі столиці.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники співробітника фінансової установи. Поліція ввела в дію спецоперацію "Грім".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.