Одеський полярник Олександр Зулас сфотографував "закоханий айсберг". Таке диво побачиш не кожного дня.

Знімком Олександр поділився на своїй сторінці у Facebook.

Відколотий шматочок льоду сформував на айсбергу малюнок - серце, контури якого легко вгадуються. Варто зазначити, що контури видно доволі чітко, тому серце легко вгадується.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хоча не завжди глиби льоду викликають у людей позитивні емоції. Так, гігантський айсберг, який підійшов впритул до берегів Гренландії, викликав паніку серед жителів невеликого села.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Айсберг нависає над будинками невеликого острівного селища Іннаарсуїт на північному заході Гренландії. Місцеві органи влади оголосили надзвичайний стан і наказали людям покинути домівки і рухатися вище по крутому схилу, на якому розташоване село.

Нагадаємо, що харківська область теж найближчим часом може зіткнутися з наслідками серйозної екологічної катастрофи.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці