Одеська область благає про допомогу для чоловіка, у якого виявили гангрену. Наразі хворий перебуває в реанімації.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook волонтер з БФ "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова.

У Балтської лікарні у важкому стані прибуває 48-річний житель Одеської області, який надійшов туди з гангреною після отриманої травми.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Причиною такої травми став бик. Потерпілий відразу не звернувся за допомогою і запустив травму, справа дійшла до гангрени. Тепер його життя залежить від введення противогангренозной сироватки.

Волонтери просять усіх, хто може допомогти, знайти протигангренозну сироватку, оскільки в Одесі і області її немає.

"Якщо йому протягом доби не ввести протигангренозну сироватку він помре. Руку ампутують в будь-якому випадку, але хочеться врятувати життя … Я обдзвонила всіх кого знаю в Україні (чорний ринок теж, але у мене тільки один такий контакт) – немає ні у кого. У продажу немає, в інфекціонку немає, в госпіталі немає. Вирішили з Придністров’я притягти (якщо встигнемо) але і там немає. Пишу в надії, що може у кого, тобто теж зв’язку, інші постачальники. Або може інші міста почують і зможуть виділити хоча б одну дозу.А може хтось летить сьогодні з Росії і готовий ризикнути заради порятунку життя чужої людини і провезти сироватку", – написала вона.

Нагадаємо, що з Одеси тікають туристи: чорні пляжі та сморід з моря, такого іще не було, - відео

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці